Köpråd.

Hej! Har just nu en Golf 1.6 comfortline 2006. Ska byta bil nu till en lite större "familjebil". Har en budget på ca 170 000kr. har tittat runt lite bland lite bilar men detta är en djungel... är inte insatt i detta ska erkännas. Har kollat runt lite bland Honda CR-V, passat 2.0tdi, volvo v70. Råd och tips mottages gärna. Var köpa? blocket? kvd(köpte min gamla där), bilhandlare?



Svar på inlägget: Köpråd.



Volvo V70 D5 Classic, gärna automat, kollade idag, och dom ligger på runt 160 000. Otroligt trevliga bilar! CR-V är inte mycket större än en Golf, så den kan du nästan utesluta, vad gäller Audi, VW har jag mest dåliga effarenheter av kvalitén, kolla i så fall mer på Skoda Octavia, som är bra bilar, och trivs du med att köra golfen är både dom nyare passaterna och octavian baserade på golfens chassi.


Vänligen se rubriksanvisningarna (i reglerna för hur forumet skall brukas) och gör ett nytt försök. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka