Köpråd saab 9-3 2,8t aero 2009

hej, imorgon ska jag åka och titta på dessa två bilar. Vad ska man titta på när det gäller dessa bilar. Och vilken av dessa bilar hade ni valt,det som skiljerdessa bilar är att den röda inte har gps samt sollucka. http://www.blocket.se/dalarna/Saab_9_3_ . =5&w=2 http://www.blocket.se/dalarna/Saab_9_3_ . amp;last=1



Svar på inlägget: Köpråd saab 9-3 2,8t aero 2009



Jag hade valt den grå bilen just på grund av takluckan (Underbart!) samt GPS som är bra att ha och troligtvis gör bilen mer lättsåld. Även grå färg är mer lättsåld än rött, den röda är visserligen (I mina ögon) mycket snyggare än grått som alla andra har; Men utrustningen väger tyngre i mina ögon.


Skulle nog valt den röda 93:an(färgen rött gillas mera av folket!)Troligtvis ochså lättare att sälja om du får dom planerna i framtiden.Medans andra prio gps-sollucka och vilken stereo det sitter i bilen.. Ett råd kolla under bilen(avgas systemet mm om det är ok;) Lycka till!


Håller med Rquired. Utrustningen väger tungt, speciellt när bilen ska säljas igen. Navi och bose och takluckan tilltalar mig i alla fall, den gråa har ju faktiskt allt den röda har och mycket därtill. Förvånar mig faktiskt att dom begär lika mycket för den röda. Edit, såg fel=) trodde inte den röda hade pdc.


Forts:Men behöver du sollucka och gps?Finns ju acc och gps kan du ordna lätt om du vill detta!


Visserligen inte alla som ser taklucka som en fördel, men ACC kan inte ersätta en taklucka då ACC endast på ytterst få bilar fungerar med motorn avstängd (Saab är vad jag vet inte en av dessa?). Sedan kan en ACC heller aldrig ersätta känslan av att köra med luckan öppen vid bra väder heller, men det är inget alla uppskattar. Rött är en underbar färg i mina ögon åtminstone, men att många bilköpare tycker det är för skrikigt och föredrar mer diskreta färger är snudd på fakta: Kolla bara på vilka färger de flesta nybilsköpare väljer, inte ligger rött bra till där. Sedan lider solid röd lack av att den tappar nyansen med åren, vilket dels är korrekt i viss mån men framför allt något många Svensson "har hört" och därför undviker rött för. Vill fortsatt hävda att bilen i framtiden generellt blir mer lättsåld om den är grå, eller att den i alla fall inte blir svårare att sälja... GPS kan visserligen eftermonteras, men dels är det allt annat än gratis för om inget annat måste han köpa utrustningen. Sedan skall den monteras med, har TS tid till det? På många moderna bilar kan man inte ens göra allt själv utan det krävs... vi kallar det programmering, på märkesverkstad för att sakerna skall fungera ihop och det är inte gratis. Få bilar har dessutom antenn och kablage förmonterat, på Saab skall väl detta sitta i taket och det kräver troligen att innertaket tas ner? Och så vidare! Då tycker jag det är mycket vettigare på alla punkter att välja den grå bilen!


Jag skulle också valt den gråa av den enkla anledningen att en fullsmetat bil är lättare att sälja, sen att jag inte gillar röda bilar gör valet än lättare. Jag har själv lucka och det är ett klart lyft då det blir ljusare i cupén. Mvh Hamilton


Jag hade nog oxå tagit den grön/grå trotts att jag är mkt. förtjust i laser röd, lucka och org. nav väger tyngre!


ja kör på blå/grå men va är de för äcklig valnöt vid växel då och dörr sidorna ? går fett bort de så 80 tal ... Jag har en 2.8t 07 fast sedan och de är en tok rolig orginal bil att köra med skönt ljud ifrån v6án ....Jag har borstat silver vid växel och dörrarna på min , finns väl olika tillval som nytt ....


Menade mest att den röda färgen sticker ut mera! sedan är denna färgen grym på dessa kombisar.. Kan nog prata flera timmar om detta men nu skulle vi (jag)bara välja bland dessa två:) Priset ja var det negativa lite dyrt(på den röda) om den faller dig mera i smaken be att få en gps på köpet!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka