Köpråd: Opel Astra

Ville kolla om någon kan ge mig lite vettig info om detta objektet? http://www.blocket.se/blekinge/Opel_Ast . 11&w=2 Har redan kollat upp reg.nr så bespara mig det. Jag har även kollat om denna bil finns här på Gorg. Tänkte mest på motorn, 1.8 115hk hur den är rent kvalitetsmässigt?



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Astra



??


Jag vet ingenting om Astra B men eftersom det är en Opel så kolla att den faktiskt har lysen innan köp, Omega av samma årgång har nämligen ganska värdelös belysning. Kolla också efter oljeläckage kring ventilkåpan & stiften, läcker ofta har jag hört.


Kolla även efter rost o när kamrem vart bytt ska bytas rätt ofta på oplar runt dem åren. Sen är de väl de vanliga kolla att all el funkar o så vidare


Kosta på dig en carfax,6800 mil låter väldigt lite för en -99a,men är bilen i bra skick och milen stämmer så är det ingen dum bil för dom pengarna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka