Köpråd Camaro SS RS- 10 eller 07-09 GT500

som rubriken lyder. Håller på att sälja min mustang gt-07 och har hela tiden innan velat köpa en gt500 (07-09) men har nu på senare tid börjat snegla på den nya Camaron-10. Prismässigt är ligger de UNGEFÄR lika, camaron lite billigare. GT500 har fördelen att den har kompressor och mer hk, men interiören hos Camaron känns så mycket bättre. vet ungefär allt vad man behöver veta angående GT500:an då kaross och en del annat är som min Gt, men camaron har jag ingen erfarenhet av. Barnsjukdomar? nåt annat som man ska tänka på? Obs! endast manuella bilar är aktuellt



Svar på inlägget: Köpråd Camaro SS RS- 10 eller 07-09 GT500



ja funderar lite i samma banor...fast för mig står det mellan nya camaron och challengern...men designen ute/inne på camaron är grym...vad jag förstår på tester av bla top gear så verkar det ju va en snabb å bra bil...


Om du är ute efter prestanda så gå efter GT500:an. Camaron är lönn-fet utan dess like. Har dock inte hört om några stora barnsjukdomar hos Camaron.


Lite mer info att ta in:http://www.youtube.com/watch?v=UskMEV0Z . ideo_title Är väl bäst att tillägga att det inte är standardbilar i filmen så att tråden inte växer i oöverskådlig omfattning pga detta.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka