Köpråd: volvo s90 Executive -98

ja jag har fått erbjudande av en vän att byta min v70 classic -00a med 23K mil på mätaren mot hans s90 Executive -98 som rullat 18K dock finns det lite att göra på den så som att ställa på och skatta den. sen så har servopumpen börjat vina och det har börjat bubbla lite under lacken på bakskärmarna och på tröskeln under förardörren så det lär jag ju åtgärda så har man en väldigt trevlig bil sen. så vad jag undrar över är väl mest om jag ska lägga nå pengar imellan men jag känner att jag nog inte vill det med tanke på vad som behöver göras på bilen. min v70 är helt felfri å fräsch å ingen rost. så kom med tips å ideer på hur jag borde göra.....?



Svar på inlägget: Köpråd: volvo s90 Executive -98



ja inte hade jag gett något imellan iallafall


Jag hade bytt direkt, men det är jag.. s90 executive är ien speciell volvo och inte (no offence) vanlig v70...


Du säger själv att du inte vill lägga något emellan, men om någon på ett forum säger att du ska det, kommer du göra det då?


Precis lite så känner jag med....



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka