Köpråd: sts vs ls430

Hello alla bil tokiga:) Har sålt iväg p1800n och tänkte börja kolla på cadillac sts 99- samt Lexus ls430 00- priss klass runt 100 tusen så tänkte kolla med er om tips o rådgivning...vill ha en skön flisade som håller hög kvalitet o har haft en äldre Lexus 400 o den va jag super nöjd med Tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd: sts vs ls430



Du skall självklart köpa en Lexus, det är i princip en jänkare fast den är bättre på alla punkter: Driftsäkerhet, kvalité, kvalitén och utförandet på inredningen, komforten, väghållningen och så vidare. Jag ser ingen anledning att köpa en omodern STS över japanen, mer än att det kanske är roligare att säga att man har en Cadillac än en lyx-Toyota. Men med tanke på vilket statustapp och fall Cadillac gjort de senaste 50åren jämfört med hur varumärket Lexus spridits och arbetats in tror jag inte ens status är ett verkligt skäl till att köpa en Cadillac idag.


Måste bara få hålla med här, kunde har ej sagt bättre själv. En lexus är nog en av de med minst fel som man kan köpa för pengarna, speciell om de är en lexus ls430, ska du köpa en lexus ls430 då ska du nog leta efter de med presidents paket=) de är med massage stolar i baksätter, jag själv har lexus gs300 ca: 3år aldrig haft problem med bilen då menade jag verkligen att aldrig haft problem med bilen. Fast den kan dra rätt mkt bensin om du kör rally med sån bil jag vet att trådet är nog gammalt men men....


Jag skulle inte våga köpa en cadillac pga den låga driftssäkerheten. Ligger ju riktigt illa till på maskinskadefellistan. Lexus däremot... Men tänk på att en GS300/430 inte drar mindre bensin än en gammal LS400 (har också haft en sådan som jag var jättenöjd med), snarare tvärtom. Fördelen med en sådan är att den ser ut som en helt vanlig bil, en toyota avensis eller vad som helst, men under fasaden döljer sig den skönaste kvalitetsbilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka