Bilförslag tack

Hej nu har man entligen fyllt arton år:) Och nu ska man köpa sig en bil. Jag funderar på en del olika bilar som det skulle vara bra att få se vad ni tycker. Jag väljer i mellan bmw e30 318i/318is/325 och volvo 740/940 turbo och Nissan 180 zx. Och nu är det nu då vilken ni tycker jag ska ta. *vilken drar minst bensin *vilken har billigast reservdelar *vilken håller bäst:) Svar gärna inte bara med att Volvo äger eller Bmw suger. Utan säg vad ni då tycker istället säg varför isånafall ni tycker som ni tycker. Tack på förhand MvH Kristian Skulle vara kul om så många som möjligt kan svara:)



Svar på inlägget: Bilförslag tack



Finns risk för att denna tråd kommer att spåra ur men..jag gör väl ett försök. Gissningsvis drar BMW 318 minst bensin. Minst/lättast kaross och minsta motorn av dem som fanns att välja på, vilket är en stor fördel för just bränsleförbrukningen. Många hävdar att Volvo är billigast på reservdelar, och andra hävdar att BMW är billigast. Som jag ser på saken, så är dom nog ganska likvärdiga, om man drar ett genomsnitt över reservdelshyllorna. Vissa saker är dyrare hos BMW, andra är dyrare hos Volvo. Det som dock talar till Volvos fördel är väl kanske att mer delar - eller har jag fel? - finns till Volvo, på till exempel Biltema. Och på tredje punkten är det väl där tråden kommer spåra ur. En grupp kommer hävda att BMW är världens bästa bilar som ALDRIG går sönder, och en annan grupp kommer att hävda att Volvo aldrig rasar. Sen är BMW-gruppen inte seg på att kommentera att de minsann vet om massor av Volvosar som har rasat. Då kontrar Volvo-gruppen med att de OCKSÅ har sett BMW:er totalrasade, och de tål ingenting..och så vidare. Så summan av det hela är att - de är båda tåliga märken, men de har också några år på nacken. Det är inte så konstigt att bakaxlar rasar när det börnas. Det är inte så konstigt att växellådor rasslar och håller på, när de är så pass gamla som de är, och ungdomar som tror att de är nästa Sebastian Loeb, kör såsom..de gör. Vad du än väljer dock - lycka till!


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. Läs även rubiksanvisningarna. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka