Vad har jag gjort för fel?

Varför finns det inget sug efter bilen? http://www.blocket.se/uppsala/Volvo_945 . 11&w=2 För dyr? Ska jag vänta tills vintern? Ändå är den ju rätt påkostad och Nybesiktigad o Nyskattad.. Haft en som provkörde o ville ha AC, så de gick ju inte.. o en som ville byta mot en moppe. Andra annonser brukar man ju iaf få ett tiotal svar på.



Svar på inlägget: Vad har jag gjort för fel?



Tror nog att 13.000 är lite för dyrt för en 91a som gått 35.. Sälj den om någon månad istället då folk börjar köpa vinterbilar


5 tusen för dyr, nylackad med rinningar och miltalet, garanterat. Även fast bilen säkert går 30k mil till så är de flesta människor nojjiga över högmilare tyvärr.


Okej, då låter jag annonsen gå ut, o så lägger ja ut den billigare till hösten


Sänk priset och ta bort bilen från Garaget.org. Lägg därtill in fler bilder i annonsen och skriv lite utförligare om bilen för att verka mer seriös.


Får bli till hösten då. Men en bil i 10-k kronors klassen borde inte behöva så mycket mer beskrivning tycker man, men jag hade väl fel där.


Hur kan 13000 vara för dyrt? Folk är för snåla nuförtiden...


Det är en 20 år gammal Volvo med trasig AC och 35k på mätaren, inte guld.


jag letar efter en bruksis, dock liiiite mindre budget än vad du lagt ut din för. ta bättre bilder, spec inredning, baksäte, baklucka. d e ju sånt som är intressant på en sådan bil i den prisklassen.


Tack för tipsen, jag får ge mig ut på en liten fotorunda då. Blev lite taggad nu så de kanske blir en ny annons till kvällen Rock-Star, De är prutbart, jag ska ta bättre bilder






10 jämna borde väl gå att få? Jag sålde min -91 745 för 1,5 år sedan för 8K, och den var slö, vit, utan däck & hade gått 39500.


En sak jag reagerar på är att det är en tidig årsmodell, kanske till och med den första? Personligen är jag lite nojjig för tidiga årsmodeller av en bilmodell på grund av barnsjukdomar osv. Å andra sidan borde eventuella barnsjukdomar visat sig vid det här laget.


just 940 borde inte ha några barnsjukdomar då sågott som hela bilen är en 740


All bilförsäljning är dålig just nu.. Kolla bilar på blocket..!!! Menar en hummer H2 för 169'?? Z4 M för struntsummor. Cayman S för 310' ??! Nyare M5:or för runt 300' För att bara dra några exempel. Tyvärr ser många att över 30 000 mil är det en stor risk med bilen.. Folk i allmänhet vill inte betala något för nya bilar med låga mil på mätaren.


Och ta bort det negativa det får dom upptäcka själva


Lägg ut den för 9 nånting Ex 12900 folk, visst det är bara en 100-lapp men man lurar hjärnan och tror att det är mycket billigare


Jag är av den bestämda uppfattningen att det går att sälja vilken bil som helst när som helst. Frågan är om man får ut det man vill? Det gäller ju att någon är villig att betala vad man vill ha för bilen, och "utbudet" av köpare varierar ju med tiden. Finns det få intresserade kanske du bara får 5k för bilen om du måste sälja den idag, och är det många intresserade kanske man kan få 15k. Jag sålde en 900 2,3i med 18k mil på mätaren, skattad och besiktad med fungerande AC och lite skärm- och dörrost för några veckor sedan (den var aldrig upplagd på Gorg då den var alldeles för risig ) Den behövde ny bakre ljuddämpare, lite bussningar och helst två nya däck. Sålde den för 5k på en dag då jag ville bli av med den. Så visst går det om man har rätt pris för den målgrupp som är intresserad av bilen.


Jo, klart man kan sälja allt till underpris! Vem kan inte sälja en bra sak för halva marknadsvärdet ? Men att släppa en bil för 350' för 175' e kanske inte sunt, men vem klarar inte av det? Konstigt resonemang!


Det är samma med min 740, o ändå ligger den ute för 5k...


Tack för alla svaren! Angående barnsjukdomar så tror jag inte att de finns så mycket, då i princip allting är volvo 740. Låter den ligga ett tag, sen blir de nya bilder o ett nytt pris då kanske.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka