Köpråd: Mitsubishi Outlander Turbo 07:a

Hej allihopa.. Går i funderingar över en Outlander turbo. Har idag en V70 T5 från 98. och den börjar lida mot sitt slut.. Någon som har lite tips om denna bil? Skriv gärna ner era egna erfarenheter eller ja, skriv vad ni vet! Tack på Förhand!!



Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi Outlander Turbo 07:a



Jag köpte en -06:a för en månad sen, och är än så länge helnöjd! Bra klipp i motorn, riktigt fint chassi, bra kvalitetskänsla för att vara en japanare. Det enda negativa är bensinförbrukningen, ligger på knappt en liter blandad körning. Vill du veta mer så fråga gärna!


har en -04 2,0 136hk, funkar i alla väder, drar, 088 med lastat bilsläp. 17k mil nyligen, haft sedan ny !


Okej, har med testat dom och tycker det verkar vara kanonbilar.. Har med läst om bensinförbrukningen, och runt 1 liter milen gör inget Om man nu får sig en rolig bil, enligt mig iaf .. Men tack för tipsen!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka