Köpråd! Tips på japanare

Tjenare! Nu är det såhär att jag ska köpa en bil att ha som "rullande projekt" men är jävligt tveksam på vad man ska välja. Tänkte kolla med folket om tips på en rolig japanare Har haft volvo och bmw innan, ska behålla e30:n men är fruktansvärt sugen på en turbomatad bil. Har ett par krav: - Turbomatad - Bakhjulsdriven - Manuell låda - Stor marknad för delar Tacksam för svar



Svar på inlägget: Köpråd! Tips på japanare



Vet inte vad du har för budgett men jag säger S14 utan tvekan


Nissan s13, s14, s15, skyline r32-34 Gtst/gtt. Supra mk3, mk4. Mazda Rx7. Bara välja och vraka


Toyota MR2 är en stor rekommendation


En äldre evo med svetsad mittdiff.


Tack för dom snabba svaren:) budgeten är väll allt mellan 40-60 tusen ungefär. Ska reka runt lite mer men chansen är stor att det blir en Nissan av något slag:)


Kan inte mer än hålla med då jag ägt en -01 sedan hösten 2010. Den är för helvete så rolig att köra! Som en liten go-kart på jetbränsle! Ändå är inte min trimmad på något sätt men oj vad den sticker med sina 1000 kg och 1,8 VVT-i motor på 140 hk. Glida med taket nere är fanimig en fröjd!


Hehe kan tänka mig det !


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka