Köpråd: Volvo 850 (854) 2.5 SE -96

tror du att du är gasglad kan du vänta på motorras som kommer komma med posten men körs dom med respekt så kommer den fungera länge för dig själv dödade jag min på någon månad tyvärr är dessa 2.5liters 10v motorer väldigt dåliga om man jämför mot 20v motorn



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 850 (854) 2.5 SE -96



Nja, när jag övningskör nu så händer det väl att jag gasar på någon gång ibland, men det är absolut inte fullgas genom varje kurva och varvstopp mellan rödljusen om jag säger så! Gissar förövrigt på att stoppa i en 20ventilare + registreringsbesiktiga den efter motorbytet, efter ett eventuellt ras, uppgår till ungefär samma prissumma som det kostar att köpa en Glt direkt?


Det låter som ett ganska tryggt köp. Har själv en 850SE som från 19-29k mil inte haft några större problem förutom bromsar och något stag. Mycket pålitligt bil tycker jag. På vilket sätt är en 10v sämre än en GLT?


bra fråga faktist kan inte svara på riktigt varför men av någon anledning börjar 10v oftare dra olja som oftast slutar i ett lagerras av någon märklig anledning inte pga dålig oljenivå men lagrena brukar ge sig min blev det så på+en oljering på 4:ans kolv gick polarn som tog min gamla motor och byggde ihop med sin motor som oxå hade lager ras och läst mycket och sätt många som säljer just 10v med lagerras men sällan 20v som oftast har packningsras?!


Låter som en schysst förstabil -> jag hade nog köpt den till förmånligt pris


Låter som en bra bil, samma motor som min pappa hade på sin gamla traktor. 45.000mil och den gick riktigt bra trots sina mil, vi buskörde ofta med den på graneforsvägen. Men inte rasade den... Kom till Mörrum som hjälper jag dig med bromsarna på några timmar! Ska föresten införskaffa mig en 9000 imån, även nått jag tycker du skulle gjort i stället! Mvh Mike


Det enda jag kan tänka mig var att Glt oftast är mer utrustade samt den större motorn, i övrigt känner jag inte till några andra delar som är sämre. Vet inte ifall du syftade på mig nu, men det är det jag tycker är det sämre med bilen jag planerar att köpa, kontra en Glt då! Mike: Nja, en 9000 har jag tittat på men 850 känns mer aktuellt just nu! Åtminstone ifall jag får möjligheten att köpa den Mormor + Morfar har Vi får ses någon dag oavsett bilmek eller inte! Var alltför längesedan nu!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka