Köpråd Bråttom!

Hjälp Jätte Snabbt! Lyssna På Motorljud På Blocket!! Hej! Jätte tacksam för svar på en gång.. ska iväg & kika på en saab 9-3 150 hk 01 Den ligger ute på youtube.. kicka in & dra fram mot slutet när motorn är igång.. Rasslar det inte lite väl mycket? eller låter motorn normal??? http://www.youtube.com/watch?v=ZyqcUHJGQT0 TACK på förhand



Svar på inlägget: Köpråd Bråttom!



Hör rätt dåligt på bärbart. men bättre du åker o kollar på bilen, granska så oljenivån är "rätt" så den inte ligger under, min visade inget på oljestickan och knackade och rassla rejält när jag köpte den.


OK! Är mest lite orolig för att kamkedjan börja ge sig..


En 9-3 fran 2001 som rasslar i motorn skulle jag halla mig borta fran. Det luktar kommande motorbyte/renovering lang vag. Och 9-3:or finns det ju gott om, sa ingen orsak att valja en trasig.


Att korsposta, det vill säga att posta samma inlägg i flera olika trådar, eller skapa samma tråd i flera forum, är inte tillåtet. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden då även rubriken inte uppfyller kraven. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka