Köpråd. VolvoR

Jag har ju bara 4 bilar innan så en till får jag ju skaffa mig och då ju AWD bra inför vintern. Så man kanske skulle satsa på en svindyr vinterbil. Tex http://www.blocket.se/uppsala/Volvo_V70 . 16&w=3 Är de lämpligt, nej men kul. Har någon annan något förslag som kanske inte kostar 21000 i försakring?



Svar på inlägget: Köpråd. VolvoR



Min T5a kostar inte ens hälften så mycket i försäkring och då bor jag ändå i malmö centrum. Fantastiskt motor och prestanda, kika in på min sida och kolla lite prestandasiffror. MEN, min är mappad och jag vågar lova att jag har betydligt bättre prestanda än bsr:s "standard steg3", har nämligen kört mot bsr steg3. Jag håller med Dansken, strunta i awd och köp en t5a från -05 (f.ö. är min till salu).


Sorry fel länk Det är ju billigare att köpa sommarbil nu än till våren. och jag är sugen på ny bil nu. Vad finns det mer än volvo, vågar man satsa på opel opc, saav aero v6 eller kanske mazda mps. Audis 3,2tfsi moror värkar inte tråkig. Men men jag kan inget annat än volvo


Varför inte kolla in R-modellerna?(AWD) Lite dyrare att äga men inte mycket dyrare att köpa. 130k och uppåt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka