"KÖPRÅD" bmw 325 e36 insug!!?

tjena, har en bmw 325i e36, och undrar ifall det finns något slagst triminsug till en sådan? tacksam för svar, linka gärna ifall något vet vart de finns o få tag på



Svar på inlägget: "KÖPRÅD" bmw 325 e36 insug!!?



Det finns men varför? Det som sitter där är riktigt bra redan och brukar faktiskt användas på 328 för att öka effekten i de motorerna. Originalinsuget flödar riktigt bra och är knappast något stopp. Då är det bättre att kika över kammar, avgassystem (med grenrör) och en mappning innan. m3ans insug går att använda men då behöver man en adapter.


i know i know, skulle du kunna skicka en länk på ett?


länk på vad?


Det skulle väl va ett M3 insug isf med separata spjäll.


Vet inte om m52 passar M50 men men.. http://store.vacmotorsports.com/vac---p . p1409.aspx http://store.vacmotorsports.com/schrick . p1353.aspx Kostar över 10k dock..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka