Köpråd: Audi A1 1.2TFSI

Har bara sett bilder på den än så länge men efterlyser någon som provkört en. Hur är det med plats i dom egentligen? Rymmer man något? Jag är golfspelare så vill gärna ha plats med en golfbag och diverse annat, tittar jag på fel bil då? Någon som vill dela med sig av lite snabba tankar kring bilen?



Svar på inlägget: Köpråd: Audi A1 1.2TFSI



Åk och provlasta, det bör en seriös säljare tillåta så länge du inte kommer dit men en genomlerig bag. Skall du köra en eller flera Golfbagar med jämna mellanrum tror jag tyvärr att du tittar på fel bil. Är du/ni inte för långa så ni behöver skjuta bak stolarna långt kan det fungera. Men tyvärr så är det så skymmande last att har du t.ex en driver i bagen så går det inte ens rakt in i en V70 utan måste läggas snett. Som sagt, jag tror att du snabbt tröttnar på att knöka in dessa i en A1.


Hittade ett gäng bra bilder på google där folk lastat in diverse saker i en A1a och det är som du säger, väldigt trångt. Hittade dock en riktigt fin A3a idag som jag slog till på istället.


Ok, grattis! Det är ändå en rejäl skillnad i storlek mellan dem så jag tror det var ett vettigt val.


Tackar tackar, jodå det känns som ett bättre val med tanke på vad jag vill ha ut av bilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka