Köpråd Honda crx vtec

Hej! Ska eventuellt köpa en Honda crx vtec. Några speciella fel man ska kolla efter? Att vtecen funkar? Rost?



Svar på inlägget: Köpråd Honda crx vtec



Med flera miljoner VTEC motorer sålda finns det inte ett enda känt VTEC haveri. Så den behöver du inte oroa dig för. Går inte VTEC i har du en trasig solenoid (sjukt ovanligt) eller dåligt med olja. Rosten däremot är nog precis tvärtom... Du hittar ingen rostfri, kika dock på om den är duglig öht eller om den är skrot. Annat är det vanliga på bila som gått hårt i 20 år. spindelleder, dåliga drivknutar osv.


Okej, låter ju bra det iaf med VTECen Rost vet jag om jo, är väl så me de flesta äldre bilar Hur är bilen annars då, rolig att köra? Kommer bli min förstabil.


Förstabil? Du kommer garanterat inte bli besviken. Dom absolut bästa modsen i början är luftfilter, avgas samt några styvare dämpare, sen kommer du itne vilja göra något annat än att köra bil.


Detta går väl för alla äldre bilar men speciellt på en "ungdoms" bil som CRX VTEC,, dra ur motorn rejält och känn så växlarna går i som dom ska, inte ovanligt på dessa att synkringarna är dåliga och då blir det ett mindre trevligt skrap. rost finns speciellt bakskärmar takluckan och under sidkjolarna Sen är det bara att kika det Eisenhut skrev. Väldigt rolig bil som fortfarande hänger på dom flesta nya bilar i GTI segmentet, ett säkert köp när det kommer till tillförlitlighet.


Det gör sig bra med en källa vid ett sådant påstående.


Låter ju bra får hoppas det blir nånting av detta i veckan


http://www.youtube.com/watch?v=MMoA4BQO . r_embedded Jag påstår inte att Clarkson alltid talar sanning men det är inte bara därifrån jag hört det så det är ju inte helt gripet ur luften...


Finns det ingen konkret och mer trovärdig källa än det där så skulle jag vara försiktig med att använda påståendet i en tråd som denna. Om inte annat för att den tekniskt mer kompetenta James May dementerade påståendet bara minuter senare i samma avsnitt.


Liten uppdatering bara, blev ett köp






Grattis till Honda brödraskapet! Upp med lite bilder! lite hemsidor för trevliga delar mm. http://www.akr-performance.nl/shop_uk/crx/index.php http://www.showoffimports.nl/search.php . archgarage http://www.demon-tweeks.co.uk/ http://www.rhdjapan.com/honda/civic-cr-x


Tack Det är denna http://www.blocket.se/stockholm/Honda_C . 11&w=1 Ska importeras till Finland före jag själv får se den Min gudfar bor i Stockholm så han kollade och köpte den åt mig i Sverige


Hellt rætt motor val! Fixa till rosten, fjædrar o se till så oljan ær rætt! http://www.opieoils.co.uk/ bæsta pris på olja samt billig frakt!


Fanns inte en enda crx vtec på en finsk bilsida så Sverige var ett måste Klart man ska ha vtec Japp såfort den kommer till finland ska oljan bytas och fjädrarna samt drivknuten ses över. Rosten vet jag inte, måste se hur jag gör med den, vill såklart få den fixad på ett bra sätt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka