Hjälp med bilval!

Jag har en fundering på att styla en coupé men vet inte riktigt vilken bil det ska vara, någon som har något tips på bil som man kan få till snyggt utan att det blir hål i plånboken Tänker mig att jag ska köpa bil för ungefär 10-15k och sedan lägga nästan lika mycket på styling (utvändigt). och vis senare tillfälle ska jag byta ut och trimma upp den:D Så någon som har något bra tips?



Svar på inlägget: Hjälp med bilval!



Audi Coupé Får en hyffsad för 15k, köp med 5-cyl. V6:orna är bara tunga och onödiga. Ingen styling behövs, ser redan ut som en dröm


Corrado kan bli trevlig.


Ja omöjlig! men man måste jaga för att få tag i något Ja ska kolla på de bilarna och se om det är någon som faller mig i smaken tack för svar!


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Att endast ange vilken budget man har ger bara en massa onödiga trådar i forumet, och det finns redan 100 tals av den sortens köpråd. Låser härmed tråden då den även är i fel forum. Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka