Köpråd: 10" bas/ar som trivs i liten låda

Nu börjar det bli dags att införskaffa bas till lilla Lupon med! Planerna är antingen 1st 10" med 2x2Ohm talspolar, eller 2st 10" med 2x4Ohm talspolar. Bagaget är litet så dom får ta liten plats. Upp emot 60-65l tror jag att jag kan rymma (eller 140l enligt VDA). Märket jag har varit mest sugen på nu ett bra tag är Digital Designs, så finns det någon lämplig sådan så säg till! Och priset då? Kan väl säga 4000kr +/- lite. Tack på förhand! P.S. Steget jag ska driva den/dom med är ett SPL Dynamics ICE 1500.1



Svar på inlägget: Köpråd: 10" bas/ar som trivs i liten låda



Varför tvunget dubbla spolar? Har du tänkt att köra på 1Ohm?


Det stämmer alldeles riktigt!


2 st dd 0510 or me d4a spolar skulle funka men framför allt dom låter riktigt nice 1595 st kostar d4orna så då e jue din budget klarad å


Länka gärna Putte! För det låter väldigt intressant!


Putte det är faktiskt 1595:- för 12" Sen så byggde vi en låda precis som var på 69L sluten och det spela riktigt gott med DD0512.


här bara att glida runt lite http://www.websitefolder.net/DigDesigSve2/START.asp 05104/4 ska du kika på


määän han ska jue ha 10 or


Tack Putte! Hittade dom direkt! Om det nu är 0510 DVS 4/4 det är, för det va dom enda som verkade stämma Men sen får jag beställa dom hos valfri återförsäljare då eller?


varför inte på ullared digital kanske






Köpte resten av mina prylar där ifrån, så kanske skulle maila dom sen och fråga om dom kan fixa fram lite såna basar!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka