Köpråd: Runt 80-110 tusen. Vad ska man köpa?

Dock så är inte en BMW 740/750 särskilt billiga när det kommer till service och om något går sönder? Men visst är det mycket bil, fast inte det mest ekonomiska valet med tanke på de ökande bränslepriserna samt servicekostnader..



Svar på inlägget: Köpråd: Runt 80-110 tusen. Vad ska man köpa?



Kan det han att göra med att det inte är så kul att reparera en BMW V8/V12:a när de börjar gå sönder kanske? Saab 9000 var förövrigt bra mycket modernare och lyxigare än motsvarande BMW 1985 när den kom.


Det är ju iofs sant. Men du får ju en otroligt lyxig pråm för inga pengar alls! Och kan du meka så blir reperationerna inte så farliga. Lite det jag ville visa. Man får så otroligt mycket bil för pengarna när man köper en begagnad BMW.


Nu är väl inte detta den allra bästa 750 men länkar ändå http://www.blocket.se/vasternorrland/BM . =9&w=3 Det där är mycket lyxigare och modernare än Saab 9000 inredning som är uppbyggd av ABS plast från närmsta fabrik. EDIT: en bra jämförelse: http://www.blocket.se/dalarna/Bmw_740ia . =9&w=3


Smaken är som baken:) Här är en snygg 6a, lite dyr kanske... http://www.blocket.se/goteborg/Mazda6_M . 10&w=3


http://www.blocket.se/stockholm/Audi_A8 . =6&w=3 en sån här har jag alltid velat ha! här är en som inte är så dyr! http://www.blocket.se/stockholm/Audi_A8 . =6&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka