Köpråd: Hyundai i30, bensin eller diesel, eller rent av en annan bil?

Har fastnat för Hyundai i30 och funderar lite på hur stor skillnad det gör om jag väljer en diesel eller bensinmotor? Just nu står valet mellan dessa bilar och jag skulle bli jättetacksam om ni skulle vilja lämna era tankar, funderingar och rekommendationer om vilken av dom ni tycker att jag skall välja? Vi kommer ha bilen som enklare bil att hämta, lämna på dagis kortare turer in till stan osv. http://www.bytbil.com/bilar/hyundai/i30 . qs4ArBhA_! http://www.bytbil.com/bilar/hyundai/i30 . qs4ArBhA_! http://www.bytbil.com/bilar/hyundai/i30 . qs4ArBhA_! http://www.bytbil.com/bilar/hyundai/i30 . qs4ArBhA_!



Svar på inlägget: Köpråd: Hyundai i30, bensin eller diesel, eller rent av en annan bil?



Ställ dessa frågor på Hyundaiforum, där få du svar http://www.hyundai.nu/phpbb/index.php // Bosse


Inte diesel om du ska köra mycket korta sträckor då det sitter partikelfilter som kräver längre körning , i30 kommer komma snart med facelift mer som nya i40 mycket trevligare utsende enligt mig , men visst är i30 trevlig bil jobbar själv på Hyundai återförsäljare och kört dom en del , men som sakt ska du köra mer stad och kortare sträckor så kör på bensin. Mvh


Tack för ditt svar. Är det något man speciellt skall titta på när man kollar på i30? Den enda av de fyra bilar som jag länkade till som var en bensinare var den som var av årsmodell -10 och hade gått drygt 5600 mil. Dom skall ha knappt 105 000.- för den, men kunde gå ner en del i pris, då dom gärna ville ha min cheva Trans Sport. Känns det inte lite billigt, eller är det där det ligger?


Det låter som ett riktigt bra pris vi har en i30 09a som gått 9800mil och begär 99 för den , så den du tittat på låter som en bra affär.


edit: vi har en 08a 9700mil 109.900kr


Tycker att bensinaren du länka såg fräsh ut och tycker det verkar va en bra affär.


Morsan har en i30 som jag kört en del det är en 90hk diesel original som jag fick och hjälpte morsan att skaffa en kcr box till den är piggare nu ca 110hk .Funkar till allt hänger även med bra i all typ trafik.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka