KÖPRÅD: Honda Civic

Hej! Letar efter en sådan civicmodell som är på garagets första sida. http://www.garaget.org/?car=16853 Under vilka år tillverkades denna modell och vad heter modellen? För har ju sett att det finns flera olika modeller. Vilka motorer är bra? Vill gärna ha den piggaste och mest trimvänliga motoralternativet. VAd ligger priserna på? Känns som att vissa vill ha överpriser. Men hittade en schysst på blocket. http://www.blocket.se/alvsborg/En_fin_h . 17&w=3 Nåt att ha? TÄnkte lägga typ max 20000 för en fin ej stylad sådan. tack för tips och tankar.



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Honda Civic



Dög inte Bimmern?


Jo då. Men vill ha en till. Som antingen vinterbil sommarbil eller lekbil.


Under vilka år tillverkades denna modell och vad heter modellen? För har ju sett att det finns flera olika modeller. Sjätte generationen (1996-2000) - EK9, EK4, EK5, EK3, EJ6, EJ7,EJ8, EJ9, EM1 Vilka motorer är bra? Bra och bra, alla är nog bra på sitt sett men en B16a2(160hk) hade inte varit fel sen kom även Type R(EK9) modellen som var den första bland Civic utbudet och hade en B16B motor på 1,6 liter med +185hk Vill gärna ha den piggaste och mest trimvänliga motoralternativet. B16 motorerna är väl bäst att satsa på, ligger från 160hk o uppåt. VAd ligger priserna på? Allt från 10000 till 100000kr beroende på vilken modell du vill ha, EK9 är fan inte billig


Jadu jag har sett att den modellen jag vill ha också är 93or. Och vad är ek9 ek4 ek5 osv? Säger ju inte mig nånting. Är det motoralternativ eller vad? Jo men vilka motorer finns? b16a2 är vti eller? Den är ju riktigt dyr. Har sett någon med 125 hk. Kan man få en type r för 20000?+ Nej jag trpr inte det så skriv gärna nåt som kan hjälpa mig. Så endast b16 gå att trimma? Borde ju finnas trim till dem andra med eller?? Var isåfall? Det är denna versionen jag vill ha (modell alltså) http://www.blocket.se/stockholm/Honda_C . 17&w=3


??? bilen du länkade till i början är en Civic 96-00, bilen du länkar till nu i detta inlägg är en helt annan kaross(92-95 EG) om du inte visste det. Så vilken är du ute efter EG(92-95) eller EK(96-00). Och du skrev det mest trimmvänliga alternativet. och då anser jag att man kan pressa ut mest effekt ur B-serien. Och modellerna som jag skrev är karosskoder för motor/kaross. EX: EG6 Civic Hatchback 92-95 med b16a2. Du skrev: Letar efter en sådan civicmodell som är på garagets första sida. Vilket är en civic med EK/EJ kaross.


Den snyggaste är klart EG modellen. Den du länkar till på blocket. Hittar du en fin EG6 så slå till


Ja det kanske är en eg jag vill ha då. för den vita på blocket är rätt modell. INTE den som är lite rundare bak. Finns det inte sidor på nätet om modellen. letat ock tänkte jag skulle hittat mycket men hittar typ inget.


http://clubeg6.com/ http://www.civic-eg.com/


Prova att googla Civic EG, kom upp en del forum när jag sökte. Angående motoralternativen så finns det D16z6(125hk 1,6 sohc) civic ESIoch b16a2(160hk 1,6 dohc) civic VTI som kan vara av ditt intresse.






Okej ska goggla mera. Vil hitta en privatsida men byggbilder och lite fakta på bilen. När jag sökte fakta på en fiat 126p hittade jag 1000 olika privata sidor med fakta och en MASSA byggbilder. Fanns ju nån v tec motor också, men är den gammal eller?


Båda motorerna jag nämnde är vtec motorer.


tjena fast and the furious har civic 95or i filmen, dom svarta, är det något att satsa på elr e man helt ute då? funderar???


Är ju en sådan man vill ha. Dem är grymma


ok ,tack dåvet ja att ja inte e ute å cyklar.


det är ju en civic ... de är kända för att va ganska pigga och enormt drift säkra sen är det ingen större skillnad på en 95a och en 94a, det du vill ha är en coupe och inte just specifikt en 95a ?


tack fõr all hjäip finns det nån sida man kan lära sig lite elr vad e bra att veta?


japp en 2dr coupe. har allt hittat ett gäng här och var men behõver lite mer cash . plus veta lite mer har ju hõrt mycket om dessa riskokare.


Vad vill du veta? + kalla dom inte riskokare!


okey sorry, fel av mej, ja för och nackdelar osv det man brukar kolla angående bilköp, har ju kört volvo hela livet men e sugen på något nytt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka