Köpråd: Magnetventil Saab 900 2.0t -95a

Jag behöver köpa ny magnetventil till min Saab 900 2.0t -95a. Jag började med att titta runt lite på Speedparts och fick se två olika priser, shop.speedparts.se/sv/prod/900-94-98/el . 85576.html http://shop.speedparts.se/sv/prod/900-9 . entil.html som ni kan se så kostar den översta: 2850kr medans den under kostar: 1380kr Nån som vet om det är nån skillnad på dessa eller ska man köpa den billigaste? Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Magnetventil Saab 900 2.0t -95a



Den ena är samma del du kan köpa på Saab och den andra en kopia. En 900 -95 är värd vad? Högst 10k om den är i fint skick. Jag skulle ta piratdelen, eller skruva loss en magnetventil på skroten.


Jag har läst oerhört många inlägg där just denna piratventil inte fungerat. Jag hade hellre köpt en från skroten.


Ja då så. I vilket fall skulle jag inte lägga en tredjedel av bilens spekulativa värde på en magnetventil


jag hade hellre köpt direkt från saab eller på en saab bilverkstad..


Varför?


speedparts magnetventiler e bara mög!! köpte båda.. den billiga höll i ca 3 mil den dyra höll ca 1 vecka.. köpe på saab direkt ist å den har hållit hela tiden..


Tack så mycket för alla tipsen! blir nog inte speedparts då iaf


Men varför slänga nästan 3k på Saab när skroten har för bara ett par hundralappar? Finns även folk som säljer på STCS annonsforum titt som tätt.


hitta du en på skroten.. har kollat på hur många som helst av saab. finns inte en enda. dem plockas direkt






Jaja, köp en magnetventil för 2800 spänn till en bil värd 10k då, jag bryr mig inte om vad du gör med dina pengar. Jag tycker det verkar dumt bara. Ungefär som att köpa en ny utbytesmotor istället för att plocka en på skroten.


beror ju också om man får bra pris på utbytesmotorn... plus motorerna på skreoten kanske inte ens e friska????



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka