Köpråd Volvo V70 årsmodell 01-07

Hej! Är ute efter att byta bil till en Volvo V70, och i nuvarande situation ligger min ekonomiska förutsättning som så att jag kommer lägga ner ca 60000 på en sån bil. Två bilar har särskilt blivit lite nyfiken på, och förutsättningarna är som följer: Bil 1 Volvo V70 - 2001 Mil: ca 11000 Vxl: Manuell Pris: 49000 kr Mycket utrustning, fullservad enligt säljarens hemsida, en ägare. Bil 2 Volvo V70 - 2007 Mil: ca 27000 Vxl: Automat Pris: 59000 kr Mycket utrustning, fullservad en säljarens hemsida, oklart hur många ägare. Så detta är alltså förutsättningarna, jag har inte sett bilarna i verkligheten (bara på bild) än så utvändigt skick får jag bedömma om jag ev. åker och tittar. Är det någon som ge mig bra tips, eller direkt kan säga vilken bli jag ska lägga mitt krut på? Tacksam för alla svar!



Svar på inlägget: Köpråd Volvo V70 årsmodell 01-07



Jag hade valt 07:an nyare bil och 01 har ofta problem med konstiga elfel. visst den har gått rätt långt men inget som skrämmer om den är servad som den ska. Det bör gärna vara bytt automatlåde olja.


Ok, såg via bilregistret 07:an gått som Taxi, de borde ju ta hand om sina bilar Tack för svaret!


Håller med jynsa. Viktigt att du kollar upp hur service har varit på den. Men eftersom det är en taxi så brukar det inte vara några problem. Finns många fördelar med en -07 utseendemässigt också. Ballare lampor fram och bak, trevligare inrednings detaljer... you name it. Lycka till med ditt val. Mvh Daniel Brorsson


Eller inte. Sen är det frågan om lådan klarar många mil till. Jag hade tagit -01an om den ser bra ut. Kamremmen ska vara bytad Fläkt och spjällhus bytat på garanti?


Ja det gäller att autlådan är servad. Detta ingår i Taxi:ns serviceprogram men inte i de som går som personbil. Vilket jag tycker är väldigt konstigt. Säger inte att den är outslitlig, Men är den servad som den ska så klarar autlådan många tusen mil till MEN jag håller med mickecorrado om Taxi bilar. det är långt ifrån alla som sköts om som dom ska. Jag hade nog dragit mig från att köpa en gammal taxi.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka