Köpråd: VW Passat 4motion Highline -01

Har en VW Passat 4motion Highline -01 på kroken. Gått ca: 21.000 mil Något speciellt man bör tänka på med passaten? Är 20.000 mil någonting för en sådan här bil? Mycket slitagedelar? (Förstår självklart att det är från bil till bil, men i det stora hela) Dyr att äga? Reservdelar? Tackar för snabba svar!



Svar på inlägget: Köpråd: VW Passat 4motion Highline -01



Motor? Är det en diesel är skatten hög , hade en skatt på 6000:- på min. 20.000 mil är ingenting, den har mycket kvar att ge... Det är ändå en 10 år gammal bil . Slå ut det på år, månader, veckor, dagar så blir det inte så hemskt många mil . Oftast har ju Passaterna gått som företagsbilar i början av sina liv. Typiska slitagedelar är bromsrör, bromsar, drivknutar, stötdämpare osv... Kolla även karossen, galvsläpp och rost till följd på framförallt bagagelucka är en barnsjukdom... Försäkring kan skilja riktigt mycket, ett bolag ville ha 28.000 för ett helår, ett annat 11.000...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka