KÖPRÅD:bil köp

går i funderingar att köpa bil nu när man snart har fixat jobb. men har inte så bra koll. har planer på att köpa någon diselbil för dom går så jävla fint. har funderat på en BMW 330 lr nå? någon som har bra förslag? krav ska vara lite power med mins 230HK pris CA 150000:- årsmodell minst 06 Bränsle:disel



Svar på inlägget: KÖPRÅD:bil köp



Bmw 330 Diesel?


kanske ska utveckla rubriken lite ? 330 diesel är en fin bil


Det tror jag med. Vad finns det för andra dieslar med minst 230 hk under 150K, man kanske ska börja med att titta på alternativen. Har inte 330d mindre än 230hk, och finns det någon -06:a för under 150k? Det finns ju ingen svensk i alla fall. Mercedes har väl ett par stycken, men inte inom prisklassen? Audi's 3,0TDI, funkar den?


kan lägga ut lite mer än 150 men tog det som ett rikt pris typ samma med årsmoddel allt kan ju ändras så att säga:) sen om man ska trimma en diselbil vad finns det att tillgå då?


http://www.blocket.se/hela_sverige/bila . =1&w=3 bara att välja o vraka


hehe har du rätt i men den berömda beslutsångesten brukar komma fram med


Annars går BMW 325d med ett chip väldigt bra.


okey försäkring och skatt vad är pris på det har ni koll?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka