BMW 320i e36 eller 325 köpråd

hejsan alla glada:) älskar verkligen hur dom här bilarna ser ut så jag köpte en fin 320 i 1991 e36. hon går riktigt kanon...är verkligen jättenöjd. tänkte uppgradera nästa år med 325a 192 hk tror ni det är stor skillnad mellan dom 2 bilarna när det gäller kraft? och vad skilljer dom sig då? snackar vi om en stor skillnad mellan dom 2 eller kanske liten? ni som har kört båda kan väl dela med sig tacksam för svar.



Svar på inlägget: BMW 320i e36 eller 325 köpråd



jag tycker det är rätt rejäl skillnad i draget!!


omg är det sannt:)? kan inte vara sånn skillnad? skiljer sig bara 40 hk??) om inte det var för dom extra 200kr/ månaden för trafikförsäkringen skulle ja skaffa en 325..får bli nästa år eller nått.. men 320an går ju jättebra.


Inget ont om den lilla sexan men när det gäller BMW brukar det vara vettigt att försöka satsa på de större sexorna, 320i är en mycket trevlig bil men jämfört med sina starkare syskon är den faktiskt trött och till och med lite törstigare.


Tycker det är som natt och dag mellan 325an 320in, dem drar i princip lika mycket men 325an har ett bättre drag helt enkelt..!


Ganska rejäl skillnad med 40hk Prestandajämförelse: http://www.zeperfs.com/en/duel568-89.htm


haha:) men det får bli en sånn model då nästa år eller nått:) helt grymma bilar som jag är tokkär i tack för alla svar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka