Köpråd Volvo S80

Hej, har mer eller mindre bestämt mig för att köpa en S80, kollat runt lite på blocket. Verkar va en med riktigt bra komfort vilket jag behöver då jag pendlar 16 mil varje dag. Tänkte mig en i prisklass ca 23-35k, de jobbiga för mig är då: Vilken motor hade ni tagit!? *140hk och chippa till 188 *170hk * 2,9 204hk Vilken är mest värd pengarna,håller bäst, ekonomi, hur är bilen att köra,saker att tänka på m.m



Svar på inlägget: Köpråd Volvo S80



Går det inte att hitta en 2,4T för dom pengarna, det är bästa motorn i dom bilarna. Satsa på en manuell för mindre problem = mindre kostnader. De första modellerna hade mycket elfel, kolla så verkligen allting fungerar.


tyvärr, helt klart favorit men billigaste just nu ligger på 40:/ Manuell låda är givet!


Pruta 5 loppor då, det går säkert


nja blir nog inget med den, har ju gått 25k mil


Hade nog satsat på dieseln om du pendlar 16 mil varje dag.


Inte bästa eller billigaste bilen för att pendla med direkt om man ser till driftkostnader och förbrukning.


Rber +1, jag hade satsat på en nyskattad eller lb reggad diesel bil, eller en mindre bil:P morsan åker v70 140 hk och hon kör den runt 0,9 så dem går inte så billigt precis:P om ja känner dig rätt byter du bil rätt så omgående igen för det är roligt:) så satsa på en dieselbil ist som är nyskattad;)


Milen är inte problemet. Det är vad som hänt under milens gång



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka