Köpråd vi ska byta bil men vet ej riktigt till vad de står mellan a4 a6 q7

hej nu ska vi byta bil till någon av följande A4 -09< A6 -07< eller Q7 -07< med 3,0tdi aut,quattro.. någon som har bra förslag med både plus och minus på dessa bilar? eller om ni äger någon av dom är ni nöjd eller missnöjd. tack för svar



Svar på inlägget: Köpråd vi ska byta bil men vet ej riktigt till vad de står mellan a4 a6 q7



Jag hade valt Audi A4 eftersom: -Audi A6 är äldre och mindre modern, men storleksmässigt skiljer bara 1dm på längden och utrymmena är liknande A4. A6 upplevs dock större, är mindre smidig att parkera och längs en kurvig väg är A6 inte alls lika vig som sin lillebror. -Q7, vem behöver denna bil? En mycket trevlig modell, men riktigt stor och otymplig men med relativt små innerutrymmen. Är du sällan i stan och kör mycket långa sträckor är den kanon, om du är beredd på att den är dyr i drift... Jag har kört mycket A4 och A6 som hyrbilar, och A4 B8 är helt klart favoriten av dem bägge. Q7 har jag kört i andra sammanhang och som sagt den är kanon, men jag hade nog inte velat släpa runt på den till vardags. Sedan blir det förstås mindre för 3.0tdi att släpa på i A4 än i A6/Q7, och det är heller ingen nackdel!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka