Köpråd Övertala mej varför jag ska köpa den här bilen eller inte

Jag är en ganska velig person o nu har jag svårt o bestämma mej jag både vill ha den här bilen o borde kanske låta bli för jag har ju redan några bilar o jag har inget garage som den går in i utan får ställa den i ett fd militärföråd o där kan jag bara ställa in den o sedan hämta den i vår . http://www.blocket.se/ostergotland/Buic . 18&w=3 Bilen är fin i skicket men om lackad o ganska ny impoterad



Svar på inlägget: Köpråd Övertala mej varför jag ska köpa den här bilen eller inte



Köp , kolla bara igenom bilen innan du köper. Kolla med carfax om du vill va riktigt säker på att den inte varit krockad eller nått annat lustigt.


Köp! Om du kan avvara pengarna. Att hitta en frisk jänk som inte är omlackad är nästan omöjligt. Alla sånna är importerade.


bara köp,spara den i 20 år sälj med vinst


Jag kan köpa den om jag vill o det är ju en snygg model visserligen ingen camaro 67-69 men ändå helt ok Men det tar i mot lite eftersom jag igentligen har ganska dåligt med plats för en så stor bil


Ställa in över vinter o hämta på vår, de räcker väl?... ... Köp...


Skitsnygg bruksvänlig amerikansk bil med komfort som är bekväm som en endast några år gammal bil. Många som uppskattar bilen när du är ute och kör och delar finns det jättegott om. Köp!


Kolla noga efter spackel, amerikanerna kan verkligen spackla! Desutom tycker jag att 340 är lite klent i en så tung bil. Men annars så är det väl som de andra säger, köp om det gör dig lycklig.


Vacker kärra - Har du pengar så köp!


Vill du ha och har råd med det ska man köpa!






Klart du ska köpa. Du kommer att få många sömnlösa nätter om du inte gör det. En gammal jänkare är aldrig fel på nåt sätt.


340 är en väldigt trevlig motor och räcket got och väl till denna bil På bilderna ser bilden jävligt fin ut och vill du verkligen ha en sådan så tycker jag att du ska köpa (om du har råd med inköp och drift)


igentligen vill jag ju ha en camaro 67-69 men det har jag inte råd med nu så igentligen är det här ett bra allternativ eller ska jag vänta några år o köpa en camaro o sen har vi ju problemet med att den inte går in i något av mina garage . jag gillar modellen o tycker att den har en fin taklinje o rumpa o är allmänt snygg men det finns ju några nackdelar.


Inget att vänta på, köp Alltid underbart att sätta sig bakom ratten på en jänkare


bil nylackerad i amerika skulle jag inte köpa om du inte hade dokumenterat bilder på jobbet,,, många som gör snabb jobb för att sälja dessa gamla bilar tyvärr. så kolla den noga, den såg väldigt fin ut på bilderna så är den även i verkligheten så kan den vara värd köpa.


Som sagt, har du pengarna och vill ha en fin bil som du kan glida runt med på sommaren så KÖP!!!!! vad väntar du på ????????


köpt min buick istället för en betydligt lägre peng


Du vill ju egentligen ha en Camaro och har dessutom ingen riktig plats för den här bilen. Jag tycker du ska låta bli. Vänta tills du har råd med Camaron och någonstans att ställa den, så blir nog både du och din plånbok gladare i slutänden


eftersom det låter som om du allra helst vill ha camaro så skulle jag passa den här och spara pengar tills du har råd med det du egentligen vill ha just my opinion!


Absölut inte



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka