Vad kan man få för någon bra bil för mellan 20-50 tusen?

Vad kan man få för någon bra bil för mellan 20-50 tusen? Som har gått högst 15000 mil. full servicebok och kamrembyte gjort? Som tåler lite hårda körningar?Svar på inlägget: Vad kan man få för någon bra bil för mellan 20-50 tusen?Beror vad man ska tolka som bra bil.. Finns många Saabar, Alfor, Fordar m.m.


Max 15.00mil med full servicebok och som ska vara lite sportig? Det är passande, för fantasilandet har utförsäljning på just det! Jag tror det "bästa" du kan hitta är en Saab 900t, dom har väll typ 250hk (?)


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Att endast ange vilken budget man har ger bara en massa onödiga trådar i forumet och det finns redan 100 tals av den sortens köpråd. Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka