Köpråd sökes inför bygge av komplett system.

Har gått i tankar om att bygga ett nytt och ordentligt ljudsystem ett bra tag nu och snubblade för ett par dagar sen över blekingebilradio och deras flyttrea. Planerna är iaf att köpa och bygga ett ordentligt system, i prisklass på ca 40.000, mer eller mindre spelar ingen större roll egentligen. Själva tanken med bygget är iaf att kvalitet går före ljdnivå, samt att det ska spela lika klart vid 5% av kapaciteten som vid 95%. Blekingebilradio har som sagt en pågående rea och jag hittade dessa basar som på papper verkar okej men som jag har väldigt svårt att hitta någon info om: B2 Audio HD12MKII Har inte kommit så hemskt långt i mina planer och är på inget sätt låst till några produkter förutom min HU sedan tidigare, en Alpine 117ri. Frågan var väl egentligen som sådan, någon som har någon erfarenhet av dessa basar och isf har någon bra lådritning för dubbelbestyckning. Tar dessutom väldigt gärna emot tips angående steg, framsystem, andra basar osv. Bygget ska med största trolighet sitta i en GMC Yukon/Chevrolet Tahoe, men valet av bil ska inte påverka allt för mycket såhär i planeringsstadiet.



Svar på inlägget: Köpråd sökes inför bygge av komplett system.



http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=181 http://www.blekingebilradio.se/product. . gory_id=20 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=184 http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=159 2 par plus alla tillbehör=)


basarna tål väldigt mkt effekt och går att spela högt med men ändå så låter dem inte illa bara för det. jag hade två såna hd12 i 100L låda med en 6" port men den portarean är för lite om man ska spela med mer effekt än jag hade tillgänglig i 100A klassen. Tror även en lite större låda hade varit på sin plats kanske 120-130L för två basar samt en slotport på 300cm2 runt 40cm lång.


När det är en anläggning av denna kaliber tycker jag verkligen du ska ta kontakt med den/ firmorna som är intressanta och be om en offert och vägledning.


Det var lite det jag var orolig över, vissa basar med så pass hög effekt verkar offra ljudkvalitet för ljudvolym, men det verkar jue lovande isf!


har du hört dom grejerna du rekomenderar?


Knappast, speciellt med tanke på att han inte ens nämner nåt om batteribanken till det steget.


plus alla tillbehör menar jag batterier och kablar inte hört det men han funderade på en sådan bas och skicka bara förslag=)


Sen att tillbehören i detta fall går på 20 tusen är väl inget som man behöver fundera på då.


han sa mer eller mindre hehe






Att jag kommer behöva beställa hem generatorer har jag räknat med från början, det finns inte en chans att man spelar 2 x 3000W rms plus framsystem på orginalgeneratorn. Dock så känns ett steg för 25.000 lite väl i överkant, speciellt då det levererar nästan 2.500W mer än vad basen är specad för.. När jag sa 40.000~ så kan ni räkna bort generatorer, kablage, dämpmattor och etc. Dock vill jag att ni räknar med batterier.


tror du klarar dig på original generator, dock kommer du behöva extra batterier. men vet några som kör 6-7 batterier på original generator. så det ska du nog inte behöva byta, dock självklart inget minus om du gör det. men med en så pass stor budget så skulle nog jag kontakta en firma och snacka med dom vad dom tycker, så kan du även få bra priser på grejerna. sen kan du återkomma och skriva så kan du säkerligen få respons om grejerna är något att ha.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka