Köpråd Nissan 300zx TT -91

Skall möta upp ägaren och kolla på bilen imorn. Någon som har några råd? Vad jag bör kolla upp osv. http://www.blocket.se/stockholm/Nissan_ . 11&w=1 Mvh Johan



Svar på inlägget: Köpråd Nissan 300zx TT -91



Säg till honom att den inte ska var körd! du måste låta den va kallstartad..


Låg sjuk i feber så blev inget möte, blir ev. idag!


Mötte upp killen som hade bilen och hans farsa. Skicket i lacken va väl inte det bästa. Men det är ju ingen ny bil. Tyvärr så vantrivdes jag att köra den, kändes hemskt. va riktigt obekväm. Men alla kvitton på motorrenovering fanns, däcken va sjukt fina, fälgarna va riktigt läckra å fina, bromsarna tog som satan. Skivorna va nya å fina, fanns inget att klaga på. Surgubben till farsa satte sig i bilen efter ett tag å sa "nu åker vi" när jag stog å kollade och grubblade, ganska otrevlig och hälsade inte ens på mig först samt bara hoppade in i min bil, startade och provkörde utan att fråga eller så... lustig typ. Ägaren var dock väldigt trevlig och rekomenderar folk som letar efter en ren banbil att köpa den! Säkert ruksigt rolig att köra på bana, men inget man kan slököra alls.


lol... farsan tröttnade väl på alla som skall komma och titta på bilen. Han orkade inte vara trevlig


Blev ingen affär pga att jag helt enkelt inte fick känslan "FAN VA ROLIGT" vid jungfrufärden. Hur ska man veta om man vill ha bilen om man inte har kollat och sen provkört? Fan bara otrevligt och douchigt och hålla på som han gjorde.. förtjänar fan en käftsmäll... Bara för att man är 20 och kör trimmad Saab behöver han inte bahandla mig som skit.


haha kanske de!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka