Köpråd: corrado vr6

hej. dags för första bilen, och är grymt sugen på en corrado vr6. har hittat en, för 25000kr med 25500mil på mätaren. tycker att det låter långt. men är kanske skicket och inte milen man ska räkna. kedjor och glidskenor är bytta för inte så länge sedan. hur pass pålitlig är en sådan bil/motor? verkar som att den har haft vettig ägare som kan sinna saker. förstår att service o allmän kärlek behövs. men inte så att man behöver oroa sig för att gasa på eller? sen är det 2,5" system utan kat, men följer med en katt med snabbfästen. borde det vara lungt att besiktiga den om man bara sätter på den? jätte tacksam för svar och allmänna fakta om bilen:)



Svar på inlägget: Köpråd: corrado vr6



Kolla om det är en import. V6an är nog betydligt driftsäkrare än g60. Hade själv en Corrado 2.0 16V ett kort tag. Kul att köra men hemskt obeväma stolar utan fjädrar. Räkna med att bilen är ganska plågad, ingen köper en Corrado V6 för att köra lungt med.


importerad på tyskland 03. räknar nog med att plåga den lite själv. men vill ju inte oroa mig...vet du hur det är att besiktiga med ett sådant rör och en sådan kat?


Ska inte vara några problem att besikta med katalysatorn på men det är ju lite besvärligt att montera av och på katalystatorn till varje besiktning. Lika bra att köra med den hela tiden, den sitter ju där av en orsak. Miltalen lär ju inte stämma om det är en import. Kan bli dyrare skatt och färsäkring på en importbil med.


Majoriteten av Corrado VR6 i Sverige är privatimporter, pga att den var fasansfullt överprissatt när den var ny här. Tror det finns max 5-6 st Svensksålda totalt. Skruvade mätare är tyvärr inte ovanligt, så använd sunt förnuft......finns tex ingen 1992:a som gått 5000mil om du förstår vad jag menar Kolla gärna in på www.corradoclubswden.com


trevligt just den corradon jag lagt handpenning på o ska hämta imorgon lördag


haha äg!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka