Köpråd : Sportbil Max 200.000

Hej ! Jag är ute efter att köpa en rolig sommar bil nu ! Jag har totalt snöat in på suprorna, men skulle gärna vilja ha tips om andra bilar man borde provköra innan man bestämmer sig för ett köp ! Lite så man vet vad som finns och vad man har att välja på behöver inte vara japs, kan va amerikanskt tyskt italienskt dvs spelar ingen större roll var den kommer ifrån Budgeten ligger som sagt på MAX 200.000 ... gärna lite billigare, ser helst bilar i 150.000 kr klassen några krav jag har är : 1 ett attraktivt yttre 2 potential i motorn, gärna turbo 3 rwd eller 4wd 4 coupé 5 hyffsat driftsäker.. vill inte stå i garaget och skruva en hel sässong mvhSvar på inlägget: Köpråd : Sportbil Max 200.000På ettan där så kan du ju utesluta Supran då ju!


tycker jag inte ! underbart vacker bil ska iväg och provköra en mkiv tt nu i det närmaste


Nissan 350Z?


Corvette C5, går inte att få så mycket bättre i 200kkr klassen.


BMW m3:a kanske. Eller M5


BMW Z3 M Coupe, Porsche 968 eller Mitsubishi Evo?


BMW 6-serie (645, 650)


En CLK 55 AMG med låga mil, annars Corvette C5 eller BMW 6-serien. De hade jag kollat på i om det bara gällde coupés (annars får man en fin E55 AMG i den budgeten). En tumregel jag brukar använda mig av är att aldrig leta efter en så billig bil som möjligt. Hellre köpa bland det finare på begagnatmarknaden (för den aktuella modellen) än att tillfälligt spara några tusen och köpa bland bottenskrapet. Hade jag t.ex. letat C32 AMG så hade jag inte köpt 90k-bilen utan 150k-bilen förutsatt att priset reflekterade skicket. Vad jag syftar på är att bilar som BMW 6-serie och Corvette sällan ligger i den prisklassen..


ska jag absolut prova


Honda S2000


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka