Köpråd: Kupevärmare Modernum MK1300SP

Har en Audi A3 -06 och en Audi A6 -99. Så några tusenlappar för att kunna koppla in en kupevärmare ??



Svar på inlägget: Köpråd: Kupevärmare Modernum MK1300SP



Tjao, ska du lämna in dom till audi återförsäljaren så tar dom säkert 5-7000:- för motorvärmare + kupevärmaruttaget. Köper du prylarna själv och installerar själv (olika svårighetsgrad på olika bilar) kanske du pröjsar 2000:-. Hittar du nån nisse i kvarterets lokala verkstad kanske han monterar för en tusenlapp. Svår att säga ; För det är en jälva skillnad mellan motorvärmare och kupevärmare.. vill du göra en tattarvariant så köp billigaste skiten av kupevärmare och en lång jävla förlängningssladd, dra den genom rutan eller dörren och koppla in i stolpen. Du får väl tejpa med silvertejp för att få det att hålla tätt eller nått.. Annars behöver du en motorvärmare (doppvärmare, du tar lös en frysplugg och trycker dit blockvärmaren) sen kablage för eluttaget i bilen. Mer jobb, dyrare, men den enda rätta varianten att göra det på, i mitt tycke iaf.


OK, trodde det räckte med en kupevärmare och en kabel som går igenom bilen på nåt sätt till eluttaget. Men tror jag hoppar över denna vinter med denna projekt, tack för all info.


Grejen är att om man inte har en motorvärmare så tar det dels lång tid att få upp motortemperaturen och dels slits motorn mycket mer utan motorvärmare. Men naturligtvis måste du inte koppla in båda sakerna om du inte vill, det funkar att enbart använda kupevärmare också.


Har inte så mycket att jag kan spendera på flera tusen kr. Vad kostar bara att få kupevärmare installerad ?? Trodde det räckte med en 400kr kupevärmare och sen klart.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka