Köpråd . chrysler 300M 99-00

Nu är de så att jag troligtvis tänkte köpa mig en chrysler 300m. Men frågan är vad kan tänkas vara problemen. Vilken motor ska man ha? 2,7 eller 3,5. Antalet hästar struntar jag i om de är 202 eller 254. Ska ha bilen mest för att ha något vettigare än 740 och mer lyx. Mata på med nyttig info, helst ni som vet något om dem. Och håll de på en bra nivå. Prisklass är runt 25.Svar på inlägget: Köpråd . chrysler 300M 99-00Överlag bra bilar. Den lilla maskinen har kamkedja. Den stora går som ett skott. Lite plastig inredning som knaka lite ibland. Tydligen är maskinerna (iaf 3.5) känsliga för om oljenivån blir för låg vilket leder till ras. Detta har jag själv fått erfara då min knackar i veven rätt ordentligt trots låga mil. Den står i nuläget på verkstad. De är helt sjukt bra i vinterväglag! Framhjulsdrivna som du säkert vet. De rostar inte så du ska hitta en som ser ut som ny! Det finns en till här på orten som rullat 35000 mil utan några som helst problem så när som på slitdelar.


Väldigt mycket bil för pengarna, två andra saker som kan vara värda att tänka på är dock att modellen tack vare sin tvålkoppsform är väldigt svår att överblicka (Framför allt bakåt) samt att den dricker gärna en hel del bensin även om den vid försiktig körning kan prestera hyfsade förbrukningssiffror.


Okej låter rätt bra. Men är de någon nackdel att välja med kamkedja? Förutom att den kan vara krångligare att byta. Är nog med oljenivåer i mina fordon så de är ju inget problem. Amerikanare överlag tycker jag känns knakiga i inredning men ser inte de heller som problem. De är mest om de är stora saker som kostar för mycket. Nej jag har hittat ett par på blocket i prisnivån. Och de positiva med bilen är ju att skatten är relativt billigt och försäkringen var nästan lika billig som min nuvarande. Som sagt så kommer jag ej heller köra så mycket med den utan den ska vara som "glidarbil" till ting jag tycker är för långt att gå. Sen såg jag de på modellerna att vissa har cdväxlare Vad har de mer för utrustning som kan vara värt ?


Okej, de 2 sakerna ses inte heller som något negativt. Alltså överblicka bak? Jag använder enbart ytterbackspeglar när jag kör och backar är de något problem ? Bränslekostnader kan kvitta.


Jag tycker inte man ser något bakåt, bakrutan pekar snudd på upp mot himmeln och i backspeglarna har man inte heller någon koll på vart bilen slutar. Att fickparkera denna bil är alltså inte enkelt då föraren inte har särskilt bra koll över modellens stora akter, klart det går och klart man lär sig bilen till en viss del men annat än "klumpig" blir den aldrig.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka