Köpråd 12" bas + slutsteg. B2 eller Spl?

Hej ska till våren köpa ny bas + steg till mitt båtprojekt jag sysslar med. Jag gillar att spela högt! Men självklart ska det låta bra när man har lite lägre volym Just nu står det mellan B2 as12 samt ett B2 quota steg: http://blekingebilradio.se/product.html . ry_id=3128 Eller SPL Dynamics XTR-300D2 http://www.dbakuten.se/detail-item_id-318840 med ett SPL Dynamics ICE 800.1: http://www.dbakuten.se/detail-item_id-318346 Eller har ni något annat tips i samma prisklass? Tackar för svar! Mvh



Svar på inlägget: Köpråd 12" bas + slutsteg. B2 eller Spl?



Har ej testat B2 över huvud taget så de kan jag inte uttala mig om. Dock har jag kört mycket med SPL Dynamics. ICE serien funkar väldigt bra enligt mig, fint ljud (i mina öron) och går att spela högt med. Dock skulle jag rekommendera att du kör på ICE-1500D istället, det kanske inte behövs effektmässigt, men prisskillnaden är så pytteliten om man ser till skillnaden i effekt. Så om du någon gång vill uppgradera basen/basarna så har du ett steg som är redo för mer! Lycka till! Edit: Nu märkte jag att priset på 800 steget sänkts en hel del sen sist jag kollade. Nu är prisskillnaden lite större igen!


Det kommer bli fel om jag ger dig tips på vilket som är bäst, men du kan snacka med några utav killarna som har testat. Jag vet att Frippe är mycket nöjd med sitt Quota steg. Men behöver du ett litet steg med 25% mer effekt än ICE800 till samma pris, då kan man ju kolla på ?B² steget.


Jag är riktigt nöjd med Quota steget, hade lite förutfattade meningar när man såg hur litet Quota steget var jämfört med mitt gamla mutant MT800, men jodå det levererade som det skulle. det lät bra och hade gott om kraft, bättre än mutantet som kostade 2495 när ja köpte det. Kör i vanliga fall steget på två B2 ES8 basar men då jag lånat ut dem till en kompis så slängde ja i helgen in min låda jag hade under tävlingssäsongen med två B2 HD12 mkII Det spelade på mer än jag känner jag behöver ha iaf. Har inte mätt upp ljudtrycket än men det spelar på mkt bra utan det låter illa iaf, det tycker jag är viktigare än ljudtrycket i sig om man inte bara ska tävla, jag kör bilen varje dag då vill jag iaf ha nåt som går att lyssna på Gjorde ett litet värmetest med i helgen genom att stänga in steget helt tätt mellan lådan och ryggstödet det är monterat på och mitt SPL ICE-150.4 4kanalssteg var rejält varmt efter en timmes bilfärd medans det andra knappt var ljummet och då hade jag spelat på mer än "lagom" hela tiden Må vara att monoblocket är Klass D men dem andra D steg jag haft har iaf blivit hyfsat varma efter en timmes spelande.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka