Köpråd Audi a6 tdi 1,9

Är sugen på en Audi a6 - 1997,har hittat en till lämpligt pris. är dock en 1,9 motor på 90hk,långmilare(49.000) Är detta något att satsa på? hur känns motorn? och hur ligger dom till i bränsleförbrukning på landsvägs körning? mvhSvar på inlägget: Köpråd Audi a6 tdi 1,9De går riktigt billigt. Haft en med automat. Tycker effekten räcker gott för pendling. Med tanke på miltalen är ju service viktigt. Är det automat som inte är bytt köper du inte bilen.


Va redo på att byta länkarmar fram på rullande band


Vad drog din per mil dieselsmurfen? Den jag är intresserad av har manuell låda,är även en bilfirma här uppöver med gott rykte som säljer den,tycker inte dom borde ta in något skräp som dom sedan får skit för?


Dom 1,9 tdi är helt okej ! men den har gått lite långt. vad vill den killen/Firman ha för den då?


14.900:- vill dom ha för den,nybesiktad med nybytt kamrem.


Tror den är värd det !


Det var 7-8 år sedan jag hade den men runt 0.62 har jag för mig det låg. Extremt snål var den. Pendlarbil. Stor tank gjorde att man åkte många mil mellan tankningarna. http://www.blocket.se/jamtland/Audi_A6_ . 15&w=3 Den kanske? Priset är under 15 lappar vilket innebär att du inte har garanti. Du ska pruta ner den till högst 13000! Är bilen kall när du kommer så vrid bara runt nyckeln! Inte Glöda! Den ska starta direkt och låta som om den ska rasa men den ska gå fint och på alla kannor. Extra viktigt på en långmilare att kolla all el. Torkare, elhissar, kupefläkt osv.


Så det hade alltså funnits garanti om den hade kostat 15 tusen? riktig bil handlar teknik att sänka priset en hundring då:-)


känner en kompis som har en sån som har gått 69000mil ! Går som en klocka fortfarande ! 49000mil är inte så mkt dom drar cirka 0,55l mil .


MIn bror har ju en a4 som gått 55 å den går nog som en klocka än, samma motor i den. alltså 1.9 tdi.


De var som fan,lite rädd att motorn ska bli för klen bara för att bära upp den tunga karossen på a6. men de är ju bara att provköra och se.


Dom går faktiskt helt okej ändå :-)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka