Köpråd Mercedes ml 230 SUV

Har försökt hitta någon tråd men ej hittat så startar upp en ny om denna fina bil. Har hittat flera stycken för runt 50 k, måste ju vara ruskigt prisvärt eller vad säger ni? Skatt och försäkring var ganska skäligt tycker jag. Vad har ni att säga för övrigt om denna SUV? Något man ska tänka på?



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes ml 230 SUV



Som du säger mycket bil för pengarna, även om du inte får någon jättepigg motor med i köpet. Denna fyran räcker till, men prestandan är svag och eftersom maskinen får slita en del blir förbrukningen inte så mycket lägre än för starkare maskiner. I övrigt är ML en hållbar modell, håll utkik för rost, elfel, billiga inredningsmaterial (ML tillverkades i USA och har en hel del plast och klena detaljer) och även slitdelar. Det är en tung bil och en sådan sliter gärna lite extra på delar som chassi, bromsar med mera.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka