*Köpråd* Volvo V70 tdi 98 30000kr

Tjenare har funderingar på att köpa en Volvo V70 av en polare. Det är en 98a importerad från tyskland gått som taxi bil där i fyra år. Mätarstälningen står på 41000 och motor samt låda är bytt för 2000 mil sedan. Bilen har fin skinnklädsel äkta 17'' R fälgar med fina allround däck R fronten är efter monterad samt R vinge. har sett kvitton på ungefär 35000 på saker som köpts till bilen o i lacken är den rätt fin också EXTREMT TACKSAM ÖVER SVAR! MVH SEBASTIAN.Svar på inlägget: *Köpråd* Volvo V70 tdi 98 30000krVad är frågan? Oavsett vad frågan är så kan jag väl säga att V70 TDI är evighetsmaskiner och 41000 mil tycker jag nästan borde klassas som lågmilare


okej jo det är sant men frågan var som om den kan vara värd 30 tusen elr om jag ska sikta mot en annan bil ?


Om det är ny motor och låda och den är i riktigt fint skick så kan den ju vara värd 30000 kr. Om det är en bra kompis så bör han ju säga alla de fel som finns på bilen innan du köper den.


njaa bra o bra vet jag inte känner han väll relativt bra har ju provkört den o så o den har verkat rätt bra i växling osv.


Jämför med andra andra liknande V70 diesel och se vad du får för 30000. En dieselbil ligger oftast några tusen dyrare än motsvarande bensinbil trots att de oftast rullat fler mil.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka