Köpråd

Tja! Jag har precis införskaffat mig ett system som jag är mindre nöjd med. Så jag hade tänkt lämna tillbaka skiten och lägga några extra hundralappar på ett lite mer rejält ljudsystem! Har kollat ut ett kit som jag tycker verkar väldigt lovande. Det är dessutom nedsatt med ca. 40% så det är ju verkligen gött. Front: JBL GTO6508C Rear: JBL GTO938 Slutsteg: JBL GTO504E Jag har för tillfället en Pioneer DEH-2120UB stereo som jag har tänkt byta ut i framtiden, men den får duga för tillfället. Så vad tror ni om detta? Verkar det vara prisvärt för ca 3800kr? I så fall, hur stora kablar osv behöver jag? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd



En notering bara. Alla högtalare låter dåligt om monteringen är dålig. Att få det tätt och gärna lite dämpmatta gör en ENORM skillnad.


Ah jag kan behöva dämpa lite här och där, men har faktiskt redan satt in en egengjord dämpmatta i framdörrarna under mitt första projekt! Men tack för sidnoten!


är ju bara å köra blir de inge bra får du byta igen


Förresten! Frontarna JBL GTO6508C är väl meningen att man ska ha basen i dörrarna och mellanreg/diskant på instrumentbrädan?


Haha, det misstaget har jag gjort allt för ofta xD


haha okej


Helst ska man väl ha diskanterna nära mellanregistret för att minska fasfel har jag lärt mig. Men sen beror det väl lite på. Sitter dom nere vid fötterna så gillar väl inte alla att ljudet blir så lågt ner. Det är bara att testa sig fram med vinklar och placeringar för att se vad man själv gillar bäst.


Okej det var bra att veta. Det kanske står i manualen vad max distans är, får se helt enkelt Annars får jag testa mig fram som sagt!


det är la inte så lustigt om du inte är nöjd med det nya systemet? du har ju en annan tråd uppe just nu där du skriver att det brusar i alla högtalarna... kommer ju garanterat inte bli bättre bara för du byter igen...........






Jag är väl medveten om det. Men jag har inte tänkt beställa något innan jag har lokaliserat felet, vilket jag ska ut och göra nu. Fick dock en väldigt dålig deal på de nuvarande grejerna om man jämför med det jag hittat nu. Så jag var bara ute efter respons denna setupen och inte min nuvarande (som för den delen HAR funkat så jag vet hur det låter). No need to get cranky!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka