Köpråd! Vilken bil ska jag välja?

Då min MB 190 gett upp är jag på jakt efter ny bil! Så min fråga till alla G.orgare är: Vilken bil kan passa bra? Jag gillar kraftiga ljudsystem och ser gärna att mina 2x12" Mutant MT1210 får leverera en del! Är relativt sugen på kombi kan tilläggas Det får gärna vara lite kräm i maskineriet också Som tidigare skrivet: Jag har haft MB 190, och gillar Mercedes över lag, det är otroligt bra bilar som håller, presterar och komforten är oändlig! Gillar tyskt framför allt, men det kan ibland vara kul att testa annat!



Svar på inlägget: Köpråd! Vilken bil ska jag välja?



En 220te tycker jag du ska satsa på ;D


Gör en mera specifik fråga gällande märke,modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka