Köpråd SMÅBIL.

Som rubriken lyder så vill jag ha lite tips på bra småbilar! Prisklass: max 20.000kr. Min mormor har en Nissan Micra -00, är det någon bil att ha? Ger ni tips på någon bil så ge gärna för-/nackdelar också! Mvh



Svar på inlägget: Köpråd SMÅBIL.



Då jag fortfarande saknar min gamle VW Polo så får jag rekommendera en sådan. Den gick att köra fruktansvärt billigt om man bara ville, var även inga problem att åka långt med den även om sätena kanske inte ser så lyxiga ut. Småbilar brukar ju även bröta ganska mycket när man ligger på motorvägen men det var inget jag upplevde, inte så överdrivet stötig gång heller. Priser på reservdelar har jag dock ingen större koll på då aset aldrig gick sönder, hur man än körde. 75 hästar av guld. Polo, jag saknar dig!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka