Köpråd: Nissan s13

Funderar på att köpa en s13 till sommarn men har hört av många att dom väldigt lätt rasar, stämmer det? nån som kan säga lite negativa saker och positiva saker om bilen ? ?



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan s13



deras ramlager är inge bra . allmänt klen motor original . Oljekylare är också att rekommendera har man en s13 får man räkna med en del service vad gällande motor säger bara ett ord Smidd motor sedan ska man kolla rost på backlucka ,bakvingen , nederkant dörrar , ja allmänt rost check . spec om det är en import baksäte kan man lika gärna ta bort ingen ryms ändå:) . annars positiva dom är hyffsat pigga , trimvänlig hyffsad väghållning .


Klen kylare och dålig oljevolym gör att oljetempen lätt skjuter iväg. Och då brukar vev/ram-lager det första som åker. Om du köper en som fortfarande är hel rekommenderar jag att montera en tempstyd oljekyl så snart som möjligt.


Inge bra? Ramlagrena fungerar utmärkt bara de får olja i rätt tryck och temperatur. Om du skaffar en s13 är oljekylare ett absolut måste, det går att köpa och montera billigt och enkelt! Jag ser inte särskilt många fler nackdelar då det trots allt är en sportbil. Reserv/trimdelsmarknaden är enorm och det är en relativt lätt bil att skruva och äga, go for it!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka