Köpråd: Octavia SLX TDI -98

Hej allesammans. Har under de senaste månaderna kollat på en hel uppsjö av bilar men nu har jag fått ett till jobb så jag behöver en bil, snabbt. Har varit och kollat på en Skoda Octavia SLX TDI -98 och har mer eller mindre bestämt mig för att köpa den. Ifall jag ska kopiera direkt från annonsen så lyder det: *Besiktigad utan anmärkning 31 Maj 2011 *Mätarställning 15700 mil *Mycket bra sommardäck *Dubbade vinterdäck i mycket bra skick på aluminiumfälg *El-taklucka *El-hissar fram och bak *El-speglar *Färddator *Dragkrok *Cd-stereo med AUX-uttag *Motorvärmare med uttag för kupévärmare *Extraljusramp *Bromsar bytt nyligen *Nya glödstift Har varit och kollat på den och den har en rostfläck på motorhuven pga stenskott och en liten buckla på höger framskärm men detta är ingenting som stör mig. Den har även 2 uppsättningar alu-fälgar med bra kvalitetsdäck på. Vad är eran spontana tanke?Svar på inlägget: Köpråd: Octavia SLX TDI -98Pris? EDIT, Hittade annonsen.. 4 ägare totalt inkl bilhandlare är bra, han som säljer den heter Inge. Låter som ett bra köp.


Bilen har varit inom familjen sedan den var ny. Ja som du kanske såg så ligger priset på 25 000.


Hade hällre köpt denna i så fall om du vill ha en Skoda! http://www.blocket.se/dalarna/Skoda_Oct . 10&w=3


Där kamremmen ej är bytt? Jag skulle satsa på en TS ville ha från början.


Är bilen i kanonform och allt fungerar så är det bara köpa sedan byta rem. Visst blir bilen dyrare, men du kan säkert pruta någon tusing just pga ej bytt rem. Så har du en 5 år yngre, vackrare, säkrare och bättre bil


Jo visst är det sant, vet dock inte vad ett kamremsbyte kostar på en octavia. När jag letar bil kollar jag i alla fall alltid att remmen är bytt, eller att det är kedja så slipper man det bekymret på ett par år.


Jovisst är den finare men problemet är att den drivs på bensin. Jag har tillgång till billig diesel och pendlar relativt långt varje dag så diesel är ett måste för mig.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka