Bruksbil - diesel (köpråd)

Kör just nu en 1.6 golf, men ska byta till en diesel bil då jag ska börja köra grävmaskin. Första som slog mig var ju givetvis mercedes, men är grymt dåligt insatt i vilka motorer som håller riktigt bra klass, hur långt dom rullar (då de flesta har gått 30k+) vet att 240d(123?) bara går och går (svår att få tag i en fräsch dock) Men tänkte köra på en lite "nyare" kärra, mellan 90-00. Kraven är väl inte många men iaf: Diesel Sköna stolar Ett fungerande utseende (vill inte att tjejen duckar om vi åker genom stan) Gärna 4x4 Bilen kommer mest gå som bruks, till och från jobb och lite på kvällarna. Tanken är väl sen att köpa en till bil, men det blir till sommaren. Hur ser det ut med en pickup? Kan man lb-regga dom enkelt eller? (förlåt för dum fråga kanske men) Annars vad ligger skatten på en lite äldre pickis? Ös på med exempel, bra motorer och rätt okej komfort är det som gäller! Har sökt runt blocket på det jag känner är av intresse men hittat väldigt lite, behöver lite hjälp i djungeln.



Svar på inlägget: Bruksbil - diesel (köpråd)



En Skoda Pickup eller en Caddy är lb-reggade. Låg skatt 2457:-/år , billig försäkring. Billigaste dieselbilen du kan åka i. Men jag tror att tjejen vägrar åka med.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka