Köpråd audi eller passat?

Hej behöver råd ska åka och titta på 2 bilar Audi a4 06a 1,8t Q gått 11200 mil Passat 07a 2,0tdi gått 16000 mil Vilken av dessa bilar är bäst ? Nackdelar m,mSvar på inlägget: Köpråd audi eller passat?Samma bil, annan kaross


Och det grundar du på vadå? Jävligt meningslöst inlägg... Inte mycket som är lika på dem. Och till TS det är ju två relativt olika bilar med tanke på motorval.


Hmm, passaten är kanske mer utav en A6:a, Men att komma och påstå att det är heeeeeelt olika bilar som inte har ngt att göra med varandra är aningen naivt.


är inget direkt gemensamt med varken a4 eller a6 då passaten är mer lik golfs bottenplatta. Så neh inte mkt likt mellan audin o passaten bl.a så är det rakställd motor i audin o tvärställd i passat.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka