Köpråd Ford Sierra turbokonverterad, hjälp innan köpet imorgon 15/1 -12

Hej hallå! Har varit förbi och kollat på en turbokonverterad Ford sierra. Några tips och vad bör jag se upp för? Priset är det som han begärt i annonsen, dvs 10.000:- Här är annonsen http://www.blocket.se/lund/Ford_Sierra_ . _3&w=1 Mvh AntonSvar på inlägget: Köpråd Ford Sierra turbokonverterad, hjälp innan köpet imorgon 15/1 -12Ja, Bilprovningen.


Det är ju rätt vanligt att man konverterar gamla pintos. Dom är rätt rejäla motorer Så om det är korrekt gjort och man inte kör som en potatis så tror jag inte själva bilen är ett problem, men som sagt. Går ju inte igenom bilprovningen med turbon på


Lever farligt då vanligaste felet är att oljetillförseln för kamaxeln täpps Var noga med oljebyten..


Går utan oxå xD


Ja, bilprovningen blir inga problem då har slänger på org grenrör ofc Varför och var täpps oljetillförseln igen? ;O Tack för svaren!


Ett jättevanligt fel på Pintomotorn är att oljeröret över kamaxeln koksar igen, vilket leder till att kamaxeln och ventilmekanismen slits ner och börjar föra oväsen. Beroende på hur slitet det är går det att justera ventilspelet och rengöra röret. Anledningen varför är dålig konstruktion tillsammans med dålig service.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka