Köpråd: Familjebil max 50000:-

Letar bil till min bror, som behöver en bra familjebil. Han har fru och 2 barn, yngsta 6 månader gammal. Just nu kör han en V40 -97, men den håller på falla isär. Kraven är att den ska vara säker, och relativt rymlig. Kollade själv på denna bil, men har inte någon som helst erfarenhet av just denna bil: http://www.blocket.se/overtornea/Merced . 14&w=0



Svar på inlägget: Köpråd: Familjebil max 50000:-



http://www.blocket.se/helsingborg/Saab_ . 11&w=3 Säker , rymlig , ekonomisk , billig , billig i drift , låg soppaförbrukning osv osv


Mer bil för pengarna än Saab får man inte. Dessutom är (var) Saab en av få som bryr sig om säkerhet på punkter många struntar i då det endå inte syns hos Euro n caps tester, t ex barnens säkerhet bak. Dessutom är Saab en bil med speciell charm och själ, känns lite ovant först men när man vant sig efter ett tag är man fast i njutningen!


Tror du inte att en vanlig A-klass, helst den förlängda versionen för maximalt med utrymme, hade varit bättre än Skåpbilsversionen Vaneo?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka