"köpråd" Bakhjulsdriven bil

Börjar tröttna på min Audi, vill ha något bakhjulsdrivet som kan förstöra bakdäcken... Vill helst ha tyskt och ha minst 300 hästar, budgeten är 170 tusen ca. Helst billigare, lägg gärna upp länkar om ni hittar något speciellt. Ursäktar om jag har gjort fel eller skrivit fel, då ber jag mod säga till så ändrar jag de. Mvh! Edit : Helst manuellSvar på inlägget: "köpråd" Bakhjulsdriven bilköp en 740 så har du ca 169 tusen kvar att lägga ner på'n


Haha jo men skulle inte ens sätta mig i en sån....


haha, prata inte så, det finns ca 10 000 740's här


hehe de e jag medveten om men... En gammal volvo... Kom igen, tycker du verkligen den är snygg..?


Glömde även nämna att jag har inget emot en Escalade heller... Om de finns nån sån under 170 k i sverige..


jag är bara en av alla ungdomar nejmen den går ju att göra snygg, skaffa ett helt eget stuk och meka tillhör ju 740. själv skulle jag inte kunna tänka mig någe annat än en sketen 740 som man inte behöver vara speciellt försiktig med.


Jo men vad skulle du tagit... En Audi S6 Eller en 740 ?


s6 pga värdet, sälja den, köpa några 740's


ända problemet är att de inte är 300 hästar i den


Okej, aldrig något jag skulle gjort. Men smaken e som baken..


räcker inte 116?


Inte i min värld, men vi går lite off topic...


jao, men en Mustang GT skulle inte sitta helt fel.


Grejjen e de att jag e porsche-audi-bmw-mercedes-vw freak


Denna eller liknande kanske? http://www.blocket.se/lund/Mercedes_Ben . =4&w=3 C55 är en fin bakhjulsdiven merca som är rätt så smidig för att vara lyxbil, går inte att jämföra med e55 Edit: Jag antar att 476hk duger?


Jo den e jävligt fin, har den verkligen 476 hk? Då ntar jag att man kan drifta lite med den Edit : E sugen på en manuell.. Men denna va verkligen speciell, riktigt snygg, kan bli undantag..


Mercedes gör fantastiska autmatlådor. Bara att trycka av ESP så kan du bränna hur mycket gummi du vill.


Medveten om det, men saknar känslan av att växla, mina 2 senaste bilar har varit automater, clk 200 och min s6a.. men jag kan åka dit och kolla på den imed att jag bor i malmö..


Varför tyskt och bakhjulsdrivet när du kan få så mycket bättre?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka